Back to your
feminine body wisdom

In verbinding met je vrouwelijke essentie

meld je aan voor deze ééndaagse retreat

IN VERBINDING MET JE LICHAAM JE EIGEN (LICHAAMS)WIJSHEID ERVAREN

KOM IN CONTACT MET JE SENSUALITEIT EN CREATIEKRACHT

LEEF JE WARE POTENTIE IN VERBINDING MET JE VROUWELIJKE ENERGIE

Begeleid door Marie-Claire Goemans en Aurélie Lever

Een ééndaagse retreat
op vrijdag 10 juni

9:30 – 17:30 uur @ de meditatietuin, amsterdam.

Ben jij een multi getalenteerde, ambitieuze, sensitieve vrouw die veel dingen tegelijkertijd doet, maar alsnog met een gevoel rondloopt dat je ware potentie er niet uitkomt? Dat je zaken goed voor elkaar krijgt, maar voornamelijk vanuit wilskracht en hard werken? Dat je wel leuk vindt wat je doet, maar het je ook behoorlijk uitput?

Voel je dat je ergens het contact met je lichaam, met je eigen intimiteit, bent verloren? Heb je behoefte aan meer zachtheid en sensualiteit in je leven? En wil je in verbinding komen met jezelf?

Dan is deze dag iets voor jou!

kom thuis in je vrouwelijke essentie

Wat doen we op deze Retreatdag?

Deze Back to your Feminine Body Wisdom dag is bedoeld om je te laten thuiskomen in jezelf, in je lichaam, in je vrouwelijke ware essentie; je sensualiteit en daarmee je veerkracht en innerlijke autoriteit.

We gaan ervaren waar onze vrouwelijke kracht ligt en onderzoeken waar er blokkades huizen in ons lichaam. Dit doen we via verschillende vormen van lichaamswerk en systemisch- en opstellingswerk.

‘Ik begon weer naar haar te luisteren, voelde haar ritme zachtjes aan. En ze begreep dat ze me langzaamaan weer kon vertrouwen. Dat ik haar tempo zou volgen om voor onze verlangens te gaan.”
Aurélie L.

ik wil graag meer info

Voor wie is deze retreat bedoeld?

  • Voor vrouwen die in verbinding met hun lichaam en vrouwelijke energie willen zijn.
  • Voor vrouwen die hun eigen (lichaams)wijsheid weer willen ervaren.
  • Voor vrouwen die in contact willen staan met hun sensualiteit & creatiekracht.
  • Voor vrouwen die hun ware potentie willen leven.

Met welke elementen werken we?

  • Meditatie & Do-in & yoga
  • Dans & muziek
  • De principes van yin en yang & energetisch werk
  • (Familie)opstellingen en systemisch werk

Over Marie-Claire

Door haar ervaring op de dansopleiding van het Koninklijk Conservatorium, de dansdocentenopleiding van Codarts en haar dansreizen naar Senegal en Brazilie, heeft Marie-Claire een hele reis doorleefd in het danslandschap.

De weg van lichaamsbewustwording heeft zich verdiept tijdens de opleiding tot Zen-Shiatsu Therapeut. Vruchtbare jaren, op meerdere vlakken. Ze begon de opleiding als kersverse moeder, en nam een paar jaar later haar diploma in ontvangst als moeder van drie.

‘Back to your bodywisdom’ dekt de lading van alles wat haar bezighoudt, wat haar inspireert, intrigeert en van waaruit ze blijft ontdekken, leren, groeien en overdragen. Ze begeleidt en inspireert volwassenen en kinderen naar een liefdevol contact met hun lichaam en brengt ze in verbinding met hun eigen lichaamswijsheid en lichaamsvrijheid, naar hun eigen unieke stralende ZIJN. Dit vanuit haar liefde en passie voor dans, lichaamswerk, de oosterse geneeskunde & zen-filosofie, waarbij een veilige bedding en echte verbinding altijd voorop staan.

Marie-Claire werkt vanuit zuivere afstemming met wat het moment, de persoon en/of de groep nodig heeft. Dit doet ze in de vorm van 1-op-1 sessies, groepslessen, workshops en bij het begeleiden van retraites en kinderdanskampen.

“Als we leren luisteren naar ons lichaam is daar zoveel te ontdekken, te voelen & ervaren. Ons lichaam is de verbinding tussen het hemelse en het aardse, het is de tempel van onze ziel, alle wijsheid is daar te vinden.”

bij de prachtige locatie van de meditatietuin

Hoe ziet de dag eruit?

Het retreat vindt plaats in de prachtige lichte serene Tuinzaal van De Meditatietuin in het mooie Amstelpark. De dag zal worden opgesplitst in drie blokken (met tussendoor een uitgebreid verzorgde lunch).

1. Van hoofd naar lichaam en hart: verbinding met je vrouwelijk lichaam (afstemming)
2. Blokkades aankijken en aangaan (verdieping)
3. Vrouwelijke energie laten stromen (integratie)

Over Aurélie

Het beste is Aurélie te omschrijven als een vrouw die de sensuele wijsheid van haar lichaam en ziel volgt, om zo haar essentie tot expressie te laten komen in verschillende vormen.

Aurélie is van huis uit professioneel danseres, filosoof en cultuurwetenschapper. Vanuit daar heeft ze twee paden bewandeld. Aan de ene kant heeft ze zich een decennium lang ingezet voor de cultuursector, waarvan de laatste jaren als manager/hoofd van de internationale Bachelor dansopleiding bij ArtEZ.

Haar tweede pad is de weg die ze heeft afgelegd naar bewustwording, wat haar zowel op professioneel en persoonlijk vlak veel heeft gebracht. Als teacher en begeleider is Aurélie opgeleid in systemisch- en (familie)opstellingen en lichaamswerk. Ze is specialist op gebied van (vroegkinderlijk) trauma, afstand en adoptie, migratie, diversiteit en inclusief leiderschap. Aurélie is gecertificeerd yoga teacher en verdiept zich momenteel in tantra werk.

De verschillende paden die Aurélie heeft bewandeld heeft ze samengebracht in haar werk als lichaamsfilosoof. Het is haar missie om individuen op persoonlijk en professioneel vlak te begeleiden en hen via de kennis en wijsheid van het hart, hoofd, lichaam en ziel, de weg terug naar huis te laten vinden. In die beweging ligt voor Aurélie de schoonheid, de esthetiek. Dit werk is voor haar dan ook een vorm van kunst, het creëren van poëzie.

“De weg naar huis gaat langs de diepe krochten van de ziel. Vanuit deze bron van waarachtigheid en authenticiteit ontstaat rust en ruimte, en kan het mysterie zich openbaren.”

thuiskomen in je vrouwelijke essentie

Wil je hierbij zijn?

Datum & tijdstip:
Vrijdag 10 juni 10.00-17.30 uur,
inloop vanaf 9.30 uur

Locatie:
De Meditatietuin, Amstelpark 6 Amsterdam (vlakbij treinstation Rai)

Investering:
155, – euro excl 21% BTW
!! Early birds 125, – euro excl. 21% BTW (t/m 15 mei)

Inclusief een gezonde vegetarische lunch, thee & snacks! Tijdens de lunchpauze is er de mogelijkheid om in het park te wandelen en/of in de tuin te ontspannen.

Aanmelden of meer informatie:
Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Wij kijken erg uit naar deze mooie dag!

Copyright 2022 Marie-Claire Goemans | Website by Stephaniewijte.com